Registrert gullforhandler hos Politet.

For å drive handel med brukte varer sånn som f.eks gull, kreves det at gullforhandleren er registrert hos Politiet. Alle forhandlere på denne nettsiden er det. Vi jevnfører bare gullforhandlere som er det.

Polititilstånd vid gullhandel.

For å drive handel med gull kreves det at din gullkjøper har blitt registrert av Politiet for å drive slik firma. Det finnes mange forplitelser med dette. Selg gull til et firma som har registrer seg hos Politiet så hjelper du Politiet å minimalisere juksrisken då internettgullhandel er veldig lett for Politiet å kontrollere til motsatts fra internasjonelle „ligaer” som reiser rund i ulike steder, annonserer i aviser og kjøper gull, ofte til veldig lave priser. Disse formaer kontrolleres oftest ikke slev med legitimasjonen og Politiet har lykkes stoppe en antall slike firma de siste årene.

Anmeld useriøse gullforhandlere!

Hvis du får hjem en reklame med gull kjøpes så bør du alltid kontrollere at gullforhandleren har et politiregistreringsnummer. Det er dessverre veldig vanlig med useriøse småtjuv som reiser rund og kjøper gull i steder, helt ute tilstånd. Hvis du tipser Politi om dette, er de rask på plasset og stopper denne aktivitet. Kontroller derfor alltid med Politiet om den rundreisende gullforhandler har et Politiregistreringsnummer og vær på din vakt kring deres gullpris. Godepriser forekommer allt for ofte!